Dålig sömn

Inatt har det sovits dåligt här. Igårkväll bökade jag en stund med den lånade mobilen (Nä Hannah, jag förstår mig inte på den riktigt) Jag fattade aldrig om jag fick igång alarmet eller inte..... till slut satte jag in simkortet i min gamla telefon, för även om mycket har kraschat på den, så fungerar alarmet i alla fall.

Nöjd och trygg la jag mig och sov. Vaknade av att Paddy såg en katt härutanför... Nåja.. vet inte vad klockan var, orkade inte ta på mig glasögonen för att kolla.
Vaknade En gång till.... den här gången ville jag kolla vad klockan var, på med glasögonen, upp med telefonen. 16.16  Ahaa.. jag ställde aldrig klockan när jag satte in simkortet... glömde att telefonen legat isärplockad. Då blev jag tvungen att starta datorn för att se vad klockan var så jag kunde ställa klockan... så att alarmet skulle dra igång i rätt tid. Datorn är av den modellen, eller den sjukdomen, att den TUGGAR, SMATTRAR OCH JOBBAR I FLERA MINUTER INNAN DEN STARTAR!!! . X antal minuter fick jag veta vad klockan var. 03,13. Nu fungerar inte ettans knapp på min gamla mobil, så jag ställde på 03.20. Nöjd och trygg somnade jag om.

Vaknade av att det spöregnade och åskade så det dånade . På med glasögonen, kanske det lix var dags att kliva upp. 05.05..... vilket innebar att den egentligen var 04.58. Något frustrerad och irriterad försökte jag somna om....
Vaknade 06.30 av alarmet, så jag lyckades alltså somna om.
Nu är klockan 07.48 (enligt datorn) och jag sitter och dricker kaffe. Har varit ute med hundarna.

NU skulle jag lätt kunna somna om.
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Annica

Irriterande, det där. Häromnatten tror jag att jag vaknade ungefär 25 ggr mellan o5 och 06, lyckades somna om till halv 7, vaknade och drömde sen om att plocka jordgubbar i en halvtimme. Då gav jag upp, och tänkte att det nog var meningen att jag skulle upp och plocka jordgubbar men när jag klivit upp och tittade ut genom fönstret var det bara regn och regn så det bidde inga jordgubbar.... :(

Hoppas natten inatt blir en bra natt! Kram!

2010-07-30 @ 19:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0