Tropisk värme och uniform

Vilken värme!! Jag är en av dem som inte trivs med denna sanslösa hetta. Jag är en svettig kärring som fixar upp till 21 graders värme, sen börjar jag mest må dåligt.

Sömnen inatt har INTE varit tillfredsställande om man säger så. Det finns en nackdel med att bo mitt i centrum. Det är, som det står i hotellinformationen på utlandshotellen, lite störande trafik nattetid. Dessutom har Westmans  som bekant en drös med hönor och nån tupp åxå, och tuppar har en tendens till att vakna tidigt, och låta omvärlden få veta att de ÄR vakna.

Morgonpromenaden med hundarna är avklarad. Vi mötte en älg vid slalombacken, och den var lite VÄL nära kände jag. Jag kopplade hundarna och andades djupt. Jag brukar säga att jag gärna skulle vilja se en björn på nån promenad, men jag ångrar mig. Det räcker med älg.

Snart är det dags att hoppa i duschen, dra på uniformen och gå på jobbet. Känns VÄLDIGT varmt att ha långbensuniform idag, men ICA-koncernen har inte plockat fram någon nätt ica-klänning till sin personal tyvärr.

Händer nåt osannolikt spännande under dagen så uppdaterar jag givetvis ikväll, man vet ju aldrig va himla kul grejjer som kan hända på en icabutik :)

Ha en bra dag i värmen!

Kommentarer
Postat av: Jennü

DU HAR BLIVIT UTMANAD! Klicka på länken nedan för att få veta mer! Mohaha>=)



http://jennuslife.blogg.se/2010/july/jag-har-blivit-utmanad-igen.html

2010-07-14 @ 21:43:34
URL: http://jennuslife.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Nämen vad KUL!! Välkommen i blogg-gänget!! Verkligen inte en dag för tidigt!

Angående Icas långbenskläder drar jag mig till minnes det gamla reklamparet från förr - Icander och Monica. Hade inte hon en chic liten klänning i beigebrunt? Vore kanske nåt för ledningen att damma av i sommarvärmen? Kram!!

2010-07-21 @ 00:02:38
URL: http://fabulousforty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0