Hundar, hundar, hundar

Har precis varit ute en dryg timme med hundarna. Blå himmel, sol, gnistrande snö- helt underbart!  Måste dock köpa mer kläder till Molly.... men var hittar jag det till vettiga priser? Köpte hem en overall från björkis, men den var för tajt för hennes något mulliga kropp :) :) och det fanns inte i större storlek. Jag ska kolla runt på nätet och se om jag hittar nåt.

Igår skötte jag Milo medans Hannah jobbade. Lille gullefjun... han är för festlig. Hannah har lärt honom sitt, ligg, dansa, upp med tassarna. Minns inte om det var nåt mer, men han är duktig. Han har åxå lärt sig att farbror Paddy vill vara ifred och att Molly faktiskt är riktigt snäll, men hans favorit är ändå Kelly :)

Paddy är verkligen som en gammal farbror inomhus. Man kan tro han är inne på sitt 18:de år och är svårt sjuk på gränsen till döden. Han för sig i slow-motion och vill hels sitta i knät med böjd nacke och slutna ögon. Han njuter av att bli struken på magen när han ligger på rygg i soffan. Då har han ljud för sig så man förstår hur mysigt han tycker att det är. MEN... direkt man hamnar utanför ytterdörren sker en märklig förvandling, då är det spetsade öron, schwung i steget, han galopperar på stället, blir överlycklig när de springer lösa allihop och jagar honom, för han vet att de aldrig in a milion years skulle hinna ifatt honom. Det riktigt SYNS på honom att han njuter av att inte kunna bli ifattsprungen.

Kelly är en värdig dam, hon kan åxå sprutta till utomhus och göra några crazy-moves, men det är knappt så hon släpper blicken från mig trots det. Hon är otroligt lyhörd och kontaktbar. Helt fantastisk hund!! Hon ligger vid mitt huvud på nätterna. Kelly har aldrig vållat mig en enda minuts problem. Hon fostrar lille Milo med en ängels tålamod, hon leker med Paddy och bjuder honom på rejält motstånd. Molly har hon inte direkt umgåtts så mycket med än. Inga lekar dem emellan än så länge, men igår låg de nära varandra i soffan när vi såg tv, så det kommer nog med tiden.

Molly, mysiga, mulliga Molly. Hon kan vara ett rivjärn, men är världens charmtroll. Hon har bara bott här i två veckor men har börjat lugna ner sig och finna sin plats i flocken. Hon är den som leker med leksaker. HOn kan utan vidare leka i en timme i sträck  med sina pipleksaker, sen brukar jag lägga bort dem. Hon kan verkligen underhålla sig själv. Sen ligger hon gärna på rygg i min famn och sover. Hon är den enda av hundarna som snarkar, kanske det försvinner när hon gått ner lite mer i vikt :)  Hon har även mysljud när man kelar med henne och stryker på henne. Då njuter hon i fulla drag.

Nu ligger de alla tre här och sover efter en timmes utevistelse. Senare idag ska jag ta ut dem var för sig en sväng. Molly för att träna mer koppelträning, Paddy kan åxå behöva mer av den varan, och Kelly bara för att vara vi två en stund :)

Nu blir det kaffe här. Ha en bra dag allihop, och kom ihåg att fylla den med nåt värt :)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Trevligt att läsa i din blogg! Vilken maffig bild på Mollys underbett.

2010-11-14 @ 22:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0