Lördag. Jippie?

Just nu är jag väldigt glad över att jag inte anammar veckodagarna som en slags rättesöne för hur man ska ha det. Måndag och tisdag- typ tråkig mat. inget mer. Onsdag-mittiveckan, då kan man festa till med en rolig macka, torsdag-halvtrist, sådär dagenförehelg. fredag och lördag-mys och gott att äta.

fredagen försvann i yrselns tecken, och lördagen har inte varit mycket  bättre. Sån tur att jag inte bryr mig om att måndag-torsdag ska vara lite halvtrista, utan jag åt entrecote och mådde prima :) Det gäller att passa på medans man kan, för morgondagen kan man aldrig sia om.

I morgon är det söndag, och inte vilken söndag som helst, utan skyltsöndag. För mig innebär det inte mer än att jag ska försöka, obs försöka, ha kraft och lust att plocka fram lite tomtar. Kommer att gå ut med hundarna och hoppas kunna gå lite längre promenader än den här helgen kunnat frambringa hittils. Inte för att jag är emot skyltsöndagar, utan för att jag helt enkelt inte känner att jag har ork för det. Den här Meniére tar mer kraft än man skulle önska... men så är det väl med alla sjukdomar och åkommor. Helst skulle man ju vilja att de inte tog nån kraft alls. Fast då vore det väl ingen sjukdom heller.

Nu ska jag krypa isäng bland hundarna. Det finns ingen kraft kvar what so ever, men det torde vända så jag känner mig starkare och piggare i morrn. Eftersom jag inte håller fredag-lördag som nån slags helgedom, så kan jag lika gärna ha måndag-tisdag som mina myskvällar :) Huvudsaken att man mår bra. Vilket jag hoppas att jag gör på måndag och tisdag :)

Gonatt på er, hoppas ni fyllt dagen med nåt värt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0