Underbara söndag

Vädret är kanon, ca 10 minusgrader, klarblå himmel, strålande sol. Det här är vinter när den är som vackrast! Måste ta tillbaka kameran idag, jag har den utlånad, men känner att jag bara MÅSTE få fota när det är såhär fint. Man lever i ett vykort, julkort, en tavla :)

Jag har varit ute med hundarna en timme på morgonen. Det märks att älgar och rådjur håller sig lite mer stationerade kring saltstenen nedanför slalombacken. Där har Paddy stor lust att dra iväg och kolla läget bland djuren. Ja.. ibland DRAR han iväg åxå. Igår gjorde han det, var iofs bara borta i 10 minuter, men det är länge när man ska stå och vänta på honom. Idag var jag mer beredd, så jag hade honom att gå nära mig när vi passerade det värsta stråket, så han fick aldrig chansen att fara på någon egen utflykt.

Om temperaturen stiger fram på dagen, blir det nog en milspromenad. I övrigt idag ska jag bara umgås med hundarna, träna dem lite var för sig, tvätta lite, hänga i soffan och se repriser på tvn. Jag ska ha en såndär härligt skön söndag alltså :)

Nu blir det nån slags sen frukost/tidig lunch, sen en vända i tvättstugan. Ha en bra dag allihop, och fyll den med något värt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0