Vilken härlig torsdag!

Dagen började vid halv 8 med kaffe som vanligt.... eller... före det så var det två hundar som gärna ville ligga i sängen och få sin beskärda del av morgonmys. Paddy är för härlig... han har så många läten för sig, speciellt på morgonen. Han myser så inni norden.

Efter kaffet var det morgonpromenad. Härligt med sol och samtidigt lite svalare luft. Det gillar jag. 45 minuter som vanligt, sen hem för frukost och utfodring för hundarna. Efter det pysslade jag med lite av varje, tills Cilla ringde och frågade om jag skulle hänga med på lunchpromenad. Varför inte tänkte jag, tog hundarna och halvjoggade med Cilla en timme. (hon går jättesnabbt). Vi gick så att jag kunde släppa hundarna en bra stund.... härligt att se dem springa :)  . När Cilla vek av hem till sig så sprang jag sista kilometern. Hem, duscha, äta lite, sen iväg till Burträsk på Zonterapi hos Anna. DET VAR JÄTTETREVLIGT!! Hela situationen var verkligen..... HELT RÄTT!! Vi pratade, hon tröck och masserade... det var en jättehärlig upplevelse och jag rekommenderar alla att prova. Jag har förvisso inte hunnit märka några resultat ännu, men det känns verkligen att jag hamnat rätt i behandlingsväg.

Efter zonterapin åkte jag till Cilla för en kopp kaffe och surr. Hennes urgulliga ungar är bara too lovely :)  nåja... kaffet är gott och Cilla är trevlig åxå :)

Efter det så åkte jag hem, gick ner och handlade på världens bästa ica-butik ;)   sen drack jag kaffe, gick ut med hundarna, Efter det var det dags att gå på hundträffen som jag ordnat. Jag tog bara Kelly med mig, Paddy fick stanna hemma den här gången. Nästa vecka tar jag nog honom med mig.

En timme där, sen hem.... laga lite sen middag.... och nu sitter jag här :)

Hoppas ni haft en bra dag som ni fyllt med nåt värt.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anna

TACK själv Maria för att du kom och jag fick GE behandling. Mycket trevligt och intressant. Som sagt inga möten sker av en slump! Kram Anna

2010-09-03 @ 09:11:53
URL: http://annaskonstsida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0