Hej Hopp :)



Fredag... det är den dagen på veckan som är allra tyngst. Om det inte vore för att hundarna måste ut så skulle jag gjort kväll för mer än en timme sen.

Efter jobbet blev det 2x45 minuters promenad, för Katys del blev det även lite träning. Koppelträning plus att hon fick maten utspridd utomhus så hon fick leta igen den själv. Kula för kula.

Till middag blev det salladsblad med het räksallad... orkar fasen inte göra nåt annat. Det får bli i morrn man kokar ihop nåt kulinariskt.

Oj va jag längtar isäng....  är så trött och slut så jag är nästan illamående... ni vet sådär så att tårarna nästan tränger fram. SÅ trött är jag. Fredagstrött x2 typ. Men jag måste försöka hålla mig vaken en timme till, annars klarar nog inte hundarna att hålla tätt tills i morrn. I och för sig så verkar knappt nån hålla tätt som det är nu heller. Sen Katy kom har det blivit ett jädra pinkande och skitande inne. Stress, nervositet... japp. Känns inte det minsta kul.

Nä, nu hoppas jag verkligen att någon kommer och träffar Katy och ser vilken underbar hund det är, bara de inte försöker få henne att bo tillsammans med en tik så kommer det att bli utmärkt.

Försöker tänka, men det går trögt det med... Kanske bäst att låta bli och bara låta tiden gå tills det är läggdags



Skönt att bara fläka ut sig



Krypa ner under täcket


Borra ner skallen


och BLUNDA :)

Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0