Ny vecka igen

Då var det återigen måndag. Efter den här måndagen har jag bara 3 måndagar kvar att jobba som ICA-tant. DET känns ju lite märkligt. Träningen och Zumban slutar för säsongen ... så då är jag inte Zumba-tant eller tränings-tant heller.... Kvar blir Hund-tant och ... tant :) :) :)   och det är ju tillräckligt faktiskt.

Inatt blev det taskig sömn...  02.20 behövde Paddy ut... då var han skitnödig. Tur det inte är så kallt, för jag orkade inte ta på mig mer än skorna. Nattlinne och skor blev det, och det gick bra.

Pernilla kom hit så vi gick en promenad 6.30 - 7.30 . Det var skönt redan då, inte så himla kallt. Härlig start på dagen :)  Snart blir det frukost här... funderar på att göra lite korv stroganoff: korv, lök, lite ketchup och grädde. Det får bli dagens frukost :) 

Nä, bäst börja rotera. Ska hinna träna med Katy en stund innan det är dags att gå till jobbet. Har tänkt träna lite apport med henne. Köttbullar, apportbock och klicker. Sen ut. Men nu lite korv stroganoff.

Gomorron.

Kommentarer
Postat av: cilla

tant och tant!! Inte är du någon tant inte!! å nytt jobb det hoppasj jg att du snart hittar!!nu är det snart sommar vi får fokusera på det "goda"... Kramizar på dig!!

2011-04-11 @ 12:06:47
Postat av: Maria

Jadu Cilla, om man inte fokuserade på det som är positivt, skulle man gett upp för länge sen :) :)



Kram

2011-04-11 @ 14:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0