Ziggy, var fick du all leklust ifrån :)



Dagen idag började med promenader x2. Hundarna fick springa lösa på avlägget nedanför fyran, åh herregud vad de rejsade. Katy fick leta hela morgonens fodergiva där, och hon fick hålla på i goda 20 minuter innan hon hittat allt. Sen var hon helt slut :)

På jobbet har det gått hyfsat ändå... varit ostadig, men inte mer än att det funkade. Härligt :)

Efter jobbet kom Pernilla och följde mig ut med hundarna på en timmes promenad. Tack Pernilla! Det var skönt att slippa kvällspromenad x2 när man jobbat..... 

Kvällen har löpt på utan att jag behövt anstränga mig. Telefonsamtal och mail.... umgåtts med hundarna... sen har det inte varit mer, och inte hunnits mer. Nu dags att ta ut hundarna för sista pinket, och sen isäng... i morgon jobbar jag igen. Brukar ju inte jobba torsdagar, men gör det eftersom vi har stängt på fredag.

Btw, Ziggy fick upp värsta bus-ilet ikväll. Han lekte med mig så det stod härliga till :) :) Det var så himla roligt. De andra låg och gnagde ben så det var bara jag och Ziggy.. och det var nästan så jag undrade vad han fått i sig för nåt... hahahahaha... det var verkligen FULL GAS på killen :)   Nu ligger han och gnager han åxå, så han lär sova gott inatt efter allt bus :)

Nä, nu är det gonatt härifrån. Hoppas ni haft en bra dag och en härlig kväll :)

Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0