Andningspaus



En lugn, skön, behaglig dag är slut. Tänk vilken andningspaus en regnig, grå dag kan vara. Man tänker ju att det är de SOLIGA dagarna som ger återhämtning.... men .... tror att de soliga dagarna många gånger orsakar lite stress åxå. Då SKA det solas och badas, det ska fikas och ätas utomhus, man ska promenera, vistas ute från 8 på morgonen till 22 på kvällen.... jo... det är lätt att det blir så. Så är det för mig åxå. Därför upptäcker jag att de här grå dagarna med regn i princip hela dagen, är väldigt värdefulla för själen. Man gör lixom inte så mycket... man låter dagen gå i långsam takt.... känner ingen stress över att måsta gå ut... Det är ganska skönt... Det är en andningspaus.

Klockan är bara strax efter 21, men jag tror att jag ska ta ut hundarna en sväng, och sen gå isäng. Kanske ligga och bläddra i nån bok....   I morgon är det söndag, och det betyder en vända till hundklubben. Tror jag tar med mig Kelly i morgon. :)

Hoppas ni haft en bra dag... som ni kunnat fylla med nåt värt.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Malin

Det är skönt med regninga dagar ibland, men det blir tvärtom för mig, det är då jag vill hinna saker inne men även vill vara ute. går hellre promenader i dåligt väder än strålande sol. tycker hösten är helt underbar med härlig frisk luft och så får man tända ljus och mysa in sig i varma kläder :)

2011-08-07 @ 12:15:57
Postat av: Maria

Ja Malin... Jag känner att när hösten kommer, är jag faktiskt "mätt" på sommar, och ser jättemycket fram emot att det blir mörkt på kvällarna, det där med att tända ljus.... kura ihop under en filt... utan att svettas ihjäl :)

2011-08-07 @ 15:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0