Dags att runda av.....



Jag har haft en underbar lördag!
Den började med morgonpromenad med Pernilla och hundarna, sen begav vi oss ut på en ridtur som varade i 2.5 timmar. Vädret var perfekt, det var snudd på magiskt faktiskt. Så himla rogivande !



Efter ridturen duschade vi hästarna, sen var det dags att åka hem och gå ut med hundarna. Det var ju riktigt varmt, så det blev till och med kortbrallor på :)  Nu har man nästan hunnit vänja sig vid lite kyligare temperaturer... så dagens värme kom som en smärre chock.

Efter hundpromenaden blev det att starta en tvätt, sen har det väl inte blivit så rysligt mycket mer.... förutom en skön och välbehövlig dusch :)   Nu ska jag bädda rent i sängen, sen är det nog inte så mycket mer att fundera på. Det blev ju inte mycket till sömn igårnatt.... så jag är lite sliten faktiskt. Ska bli oerhört skönt att krypa ner under täcket.

Inatt hoppas jag att katterna håller fred härute... samt att Westmans fick in sina jävla påfåglar nu ikväll, de har en tendens till att komma över hit varje morgon de är lösa... och de är INTE diskreta och tysta, om jag säger så. X antal mornar har jag känt en nästan morbid lust att gå ut och strypa dem.

Som sagt.... jag har haft en helt underbar lördag.... hoppas er lördag var bra åxå :)  och att ni kunnat fylla den med saker som ger energi.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0