Idag känner jag livet i mig

så sa Madicken till Elisabeth på morgonen till valborgsmässoafton när allt bara kändes så där härligt och hon "skulle få ha" sina nya, röda sandaler på sig vid majelden.

Så säger jag till er som läser min blogg idag. Jag kände det igår, dagen före det, och förresten många dagar före det åxå... men idag känns det extra tydligt på nåt sätt.

Att Ziggys sjukliga beteende tog mycket energi, det visste jag nog... men NU först inser jag hur mycket energi det egentligen tog. Nu börjar energin bubbla invärtes igen, precis som vanligt, och det känns så fantastiskt skönt.  Det som störde min nattsömn nu inatt... eller det var egentligen väldigt tidigt på morgonen, vet inte vad klockan var, orkade inte ta på mig glasögonen för att kolla.... men påfåglarna härute skrek som om det gällde livet. Visst brukar de låta en del, omkring klockan alldelesförtidigtförattmåstavakna .... men i morse skreks det nåt så kopiöst. Jag måste rent gå över och höra om någon av dem är i olag på ett eller annat sätt.

Dagens planer i övrigt är att .... njuta av livet :)   ... jag ska ha picknick med hundarna tänkte jag.  Packa korgen med kaffe, filt, nåt att tugga på för hundarna... sen gå ut och sätta mig i gräset :)  Kanske fotografera några grässtrån.... ligga på rygg och titta på himlen....  

Att faktiskt göra sig av med saker som tar alldeles för mycket energi från en....  att se till att det finns utrymme i själen för att känna Livet i sig ..... DET har jag uppfattat nu att man måste göra.

Gomorron


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0