Kalas för Hannah :)



Den här dagen har verkligen varit full av kalas :)   Vi var 18 pers hemma hos Pernilla och Nils, för att fira Hannahs 20-årsdag. Vi åt goda pajer, efterrätt, pratade, skrattade, lyssnade på rese-berättelser ... En superdag helt enkelt :)

På eftermiddagen när jag kom hem, tog jag en promenad med hundarna. Det är så fuktigt i luften att dropparna lixom HÄNGER .... det regnar inte... dropparna landar aldrig på marken... utan de HÄNGER i luften.. coolt :)

Efter promenaden kom Pernilla och Hannah, samt lille Milo hit...



Vi såg lite tv och pratade... sen åkte de igen, och jag laddade för kräftskiva för mig själv :)

Gud va gott det är med kräftor :)   Efter min egen kräftskiva har det inte blivit så mycket mer... ska väl snart gå ut med hundarna... sen krypa isäng.

Att njuta av det lilla... att njuta av sitt eget sällskap... En del FATTAR inte hur man kan njuta som singel. HUR FAN kan man njuta av en kväll, ensam framför tvn...  HUR kan man njuta av en god middag.... ENSAM....   vet ni... det är enkelt.... BUSENKELT! Det är bara att känna smaken av maten.... verkligen njuta av att LEVA... man behöver inte vara två eller flera för att känna LYCKA. Visst känner jag lycka och glädje över mina barn osv, men .... jag kan känna LYCKA även när jag är ensam.... LIVET innebär så mycket... JAG har så många härliga minnen och tankar... som jag verkligen njuter av. 

Nu ska jag ta ut hundarna en sväng.... sen ska jag nog krypa isäng... och njuta av en bok (hundträning) innan jag somnar :) :) :)    Hoppas ni haft en bra dag :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0