Lilla Hannah



Idag har jag vinkat av min lilla Hannah, som drog iväg för att tågluffa med några kompisar i tre veckor. Herregud vilket äventyr!  Själv blir jag kvar här hemma och håller koll på saker och ting :)  Trivs faktiskt väldigt bra härhemma... så det är på intet sätt en uppoffring.

Min lilla Hannah hinner fylla 20 år under tiden hon är ute och luffar... herregud... 20 år...   Då får man ju för sig att man är vuxen.... fniss...  

Idag har jag varit ute med hundarna på några promenader, samt varit och lekt kurragömma med dem. Att ha dem lösa och tvinga dem hålla koll på var JAG är, det gör jag varenda dag, men vid såna här tillfällen blir det extra tydligt. JAg var på en industri, där de har virkespaket ute. NÄr hundarna var upptagna med annat, gömde jag mig mellan paketen.... och hundarna fick helt enkelt söka reda på mig. Kelly och Molly hittar mig snabbt, eftersom de aldrig låter mig försvinna. Paddy blev nog nästan orolig en gång... jag såg att han sprang och inte visste var jag var, men jag lät honom hållas... tänkte att han får väl börja spåra...    Till slut hittade han mig, och nästa gång dröjde det bara sekunder innan han hittade mig.... han gjorde inte samma misstag två gånger :) 

Jag ropar sällan på hundarna när vi är ute. De får helt enkelt hålla koll. Jag går bara. Tyst.  Enda gångerna jag ropar, är när jag förstår att de är på väg efter något, eller när jag känner att det kan dyka upp något, en bil, ett vilt eller nåt. I övrigt är jag alltid tyst på våra promenader. Oerhört rogivande :) 

Snart dags för kvällsrunda här. Blir nog en tidig sådan... känner mig jättetrött.  I morgon är det fredag och jag har inte planerat nåt direkt. Ser ut ska kunna bli regn, enligt Yr.no... men  det har de sagt förut... och solen har strålat som aldrig förr, så vi får väl se.

Tills vi hörs igen... kom ihåg att DU styr dina tankar.... DU styr ditt mående.  

Hoppas du haft en bra dag och att du fyllt den med nåt värt!

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0