Avrundning.



Dags att runda av dagen. Jag är nöjd :)  Jag har fyllt dagen med värda grejjer, och lägger mig med ett leende på läpparna.

Efter morgonrunda, kaffe, mm mm så tränade jag lita platsliggning. Jo jag vet, det är ingen större prestation eftersom de känner varandra, men ändå :)   Efter detta gick jag ut med Kelly. Jag tog skoterspåret, ni vet när man går ner vid johanssons åkeri och mot slalombacken, förbi dalstugan, och bilvägen hem :) 40 minuter tar det med hund. När jag kom hem släppte jag in Kelly och tog med mig Molly och Milo på samma runda.




När jag kom hem med dem, bytte jag om och tog sen Paddy och for ut och sprang en mil. Hade först tänkt springa runt byn bara, men när jag kom till Martinsons så gick det så himla lätt så jag tänkte, äh... jag fortsätter rakt fram :)  så jag sprang bort till Lappsjöudden, och sen rakan förbi Carina Karlsson, och till tvärkroken. Där vände jag . Det blir ganska precis en mil tror jag :)


Efter detta blev det dusch och mat... sen har jag tvättat lite och småpysslat. Nu känns det som att dagen är slut, och att det är dags att krypa isäng. I morrn blir jag Ica-tant, på torsdag åxå. Tyvärr bara tillfälligt... men ändå :)

Jag hoppas att ni haft en bra dag, och att ni fyllt den med värda grejjer, att ni inte medvetet trampat någon på tårna, och att ni faktiskt erkänner att ni är BRA.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0