Onsdagkväll



Idag blev det en härlig dag. Kort morgonpromenad, men efter lite mat i magen, så tog jag småhundarna och gick en knapp timme på skoterleden. När jag kom hem tog jag Paddy på samma runda. Fördelen med att ta dem var för sig är att det inte blir samma jagande. Paddy får lixom strosa på i lugn och ro lös, och slipper stressen med att det ska jagas och fintas hela tiden. Visst, han tycker det är kul, men det är ju stressande åxå.

När jag kom hem med honom, lånade jag Börjes spark, tog dragselen, sen en tur med sparken. Jag behövde inte vara orolig att det skulle gå för fort i alla fall kan jag säga. Först i slutet fick jag honom att hålla sig Framför sparken överhuvudtaget :)   Men ... några repor till så kanske :)

Har nyss kommit in från en kvällsvända, där de fick rusa runt lite här nere. Hade en tro om att jag ska orka vara vaken och se film nu kl 21.... men jag vet inte. Vi får se hur länge jag orkar....  jag tänkte att jag skriver kvällens inlägg NU i alla fall... för sen kan det bli rätt så hastigt att hoppa isäng... när jag lix har blivit trött :)



Finns fler som är trötta .... 

Hoppas dagen varit bra, och att ni åxå fyllt den med nåt värt.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0