Där fick man :)



Önskade mildare väder idag.... men fick det motsatta :) :)   -32 och hot om ännu kallare i morgon. Ja... man kan inte göra ett endaste smack åt saken.... bara att gilla läget, klä sig väl om  man ska ut, och i övrigt sitta inomhus och mysa :)   Hundarna är INTE intresserade av några promenader, det blir bara hastiga vändor ute på gården. Det är helt ok för mig åxå :) 

I morgon är jag ledig.... ska till vet med Ziggy, men det är inte förrän kl 15. Planen för i morrn är att träna dem individuellt inomhus. För Ziggys del är det "sitt" som gäller. Det sitter snart, men behövs lite generaliseringar. För de andra är det något högre krav. Är det inte fullt så kallt i morrn så blir det utomhus med Kelly.

På torsdag får jag komma till optikern och få styr på synen. Men tänk ändå vad man vänjer sig vid det mesta. Ont i huvudet varendaste dag.... men nu är man faktiskt såpass van att man klagar inte längre. Det blir lixom .... vardag. Så är det nog med det mesta...... man faller in i vanan.... det bara finns där. På både gott och ont. Tänk vad många saker man kanske borde göra sig av med i form av vanor.... men det lixom bara rullar på.

Nu har hundarna varit ute på gården och gjort klart för ikväll. Dagens happening: ZIGGY SKET UTE, BÅDE PÅ LUNCHEN OCH NU IKVÄLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0