Djupsnö



Idag har det varit sådär fantastiskt soligt och vackert. Jag vet det för jag har tittat ut genom entredörrarna på jobbet ibland. Folk som kommit in och handlat har varit så glada och positiva. Solen skiner, hoppet stiger om att det kanske kanske kommer en vår även i år. Tänk... det behövs bara EN dag av sol och klarblå himmel, så stiger glädjen i kroppen :)  och man blir så fylld av energi. Det borde vara automatisk semester såna dagar :)

När jag slutade jobbet kl 18 gick jag hem, bytte om, hängde in uniformen i garderoben och tog på mig promenadkläderna. Ziggy och Molly stod först på tur för en 10 minuters promenad. Eftersom det var -16 då jag kom hem från jobbet, förstod jag att det var maxlängd på promenaden. Mycket riktigt.... om det ens var 10 minuter... kan ha varit mindre åxå. Sen var det bara att gå in och byta till grupp nr 2- Kelly och Paddy. De kan ju faktiskt vara ute en stund även i kyla och uppskatta det. Vi gick bort till Cilla, sen skoterspåret hem... så vi var ute 40 minuter ungefär. Då var det skönt att komma in faktiskt.

Kvällen har gått i ett lugnets tecken. Strax dags att ta ut hundarna för sista pinket, sen krypa isäng. I morrn ledig. Hoppas det är mildare då. Nu är det -20 och det är inte ens kul.

Snö finns det så det räcker åxå. Djup snö. Djupsnö. :)

Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0