Fredagkväll

Då var det fredagkväll igen. Efter jobbet gick jag hem, bytte kläder för att gå ut med hundarna, noterade att Hannah både diskat och städat. Oj va fint hon gör när hon är här. Inte för att det ser Alltför taskigt ut, men det finns ju alltid nåt småplock, pantburkar  i skåpet under diskbänken, tomma vinpavor som legat... hur länge som helst mm. Sen jag sålde bilen blir det ju inte att fara iväg på återvinningen, utan allt bara samlas. TACK HANNAH :) Det ser jättefint ut!!!

Efter promenaden har det inte hunnit hända så mycket mer än att hundarna fått mat, jag har läst norran och aftonbladet på nätet, varit inne på fejjan och några bloggar jag brukar kolla. Hundarna ligger och gnager ben. Snart ska jag äta en köttbit och dricka ett glas rött tänkte jag. Tv-soffa och tv med hundarna är kvällens planer, sen kommer ju Hannah tillbaka när hon slutar jobba. Jag ska försöka vara vaken och pratbar ett tag ikväll, och det ska nog gå bra då Hannah är här :)

I morgon ska jag och vovvarna ta oss iväg på härliga promenader är det tänkt :)  Ziggy vågade faktiskt sträcka ut och springa en hel del på efter-jobbet-promenaden.  Han busade och lekte i snön med de andra, svansen gick som en propeller. Det märks att han trivs bättre i temperaturer som ligger över -10 :)

Jo btw, idag när jag var på jobbet, före jag gick hem på lunch, ringde Hannah. Paddy hade ramlat ner från soffan och gjort sig illa i ett bakben. Han brukar vilja ligga med skallen utanför soffan... och Pang bom så ramlade han ner, utan att ens försöka ta för sig .... Lille gubben. Han hade haltat ett tag, men nu verkar det vara bra. Vilka underbara personligheter mina hundar är :) :)

Nu blir det soffan och tv tror jag. Ha en bra fredagkväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0