Lite skit i hörnen får man räkna med :)



Jag har nya naglar. Jag, Pernilla och Hannah har köpt ett sånt där paket med uvlampa, gele och hela smacket, så igårkväll gjorde jag och Hannah nya på varandra. Det är lite svårt att trycka på rätt tangent.... men snygga är de :)

Hannah och Milo kom igårafton som sagt, de har sovit här och Hannah jobbar på OK i burträsk idag. Hon slutar halv 3 sen kommer hon hit igen. Det är alltså 5 hundar in the building och det är superskoj :)  Fast jag delade upp dem i två grupper när jag skulle ut med dem. Finns ju gränser, hahahahaha.

Ziggy har ju inte förstått att det är utomhus man gör sina behov, och det är klart... hur skulle han förstått det. Han är 6 år minst och har aldrig fått bo inomhus. Klart det är trevligare att sitta inne och skita än att vara ute i snön. Men, det är ju bara att torka, plocka, skura och ha klorin hemma. Inte så mycket jobb egentligen. Ja nu, när jag har så långa naglar var det lite knepigt men.... fniss....

Nu ligger alla hundarna och sover en stund, själv dricker jag kaffe. Jag hoppas jag får komma iväg till opikern nästa vecka, för huvudvärken kommer nog från synen.. eller rättare sagt, jag VET att den gör det, men jag skulle vänta med att beställa tid hos optikern tills läkaren på ögon skickat svaret dit.

Nä, mer kaffe, sen ska jag nog gå och handla inför kvällens middag med Hannah :)

Ha en fortsatt bra dag och kom ihåg att man har makten själv att förgylla sin egen dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0