Söndag

Söndag.... det var inte LITE vad den veckan gick snabbt... även om jag vissa dagar inte ens vetat vilken dag det varit. Är ju lätt att det blir så när man är ledig fastän man brukar jobba. I morrn är det dags att börja jobba igen och det känns skönt att man: 1 jobbar halvtid och 2: jobbar mitt över gatan från där jag bor. Jag har ju lämnat hundarna flera gånger ensamma med varandra i helgen, dels när jag delat upp dem i två grupper och gått ut med en grupp i taget, men även när jag gått och handlat, varit  i tvättstugan, och som nu ikväll, varit på zumba i 2.5 timmar drygt. Det har gått över förväntan och jag hoppas att det fortsätter positivt.

Hannah har åkt hem med lille Gullefjun. Tänk så tyst och märkligt det blir när de åker. Barn borde nog bo hemma tills de är 35... eller?  Åtminstone på helgerna :)    Pernilla och Nils åt middag här, det är alldeles för sällan man äter middag ihop.

Nu tickar klockan i ett fasansfullt tempo. Jag har varit ute med hundligan för sista pinket.... Ziggy fick vara lös han åxå... tänkte att det var ingen risk han skulle springa bort, snarare springa upp på bron innan han var klar... men det gick sådär onaturligt bra. Hur kan jag ha en sån makalös TUR??  Inte i spel, inte på lotter, inte i kärlek... men med mina barn och med hundar :)   Helt sanslöst!!! Jag är så lyckligt lottad så det finns inga gränser.  Jag vet att jag sagt till mina barn många gånger att jag trots allt är bland de lyckligaste i hela världen. Så är det, det står jag fast vid. Hur lycklig kan man bli? Hur tur kan man ha?  5000?...  5 miljoner?.... 8 babiljarder??  Jag vet inte var gränsen går, men jag torde vara rätt nära.

Dags att knyta ihop den här härliga dagen. Hannah och Pernilla har varit här.... Hundarna är världens bästa.... Zumbapassen var hur skoj som helst....  vad kan man mer önska?? :)

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Olemarita

Great work! It very impressive. Your web site is helpful. All the best!

2011-06-04 @ 14:10:30
URL: http://olemarita.blog366.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0