Tisdagen är slut

Ja hörrni.... tisdagen är slut, men vintern är definitivt INTE slut. Jädrar... så kallt det är !!!  Trots det så har vi varit på ett par korta promenader. Mycket kläder på hundarna, och fleeceskor, då fixade de 10 minuter, och Ziggy la sig inte en enda gång. Han gick bakom mig som vanligt... och det är klart... de sista minuterna kände man att kopplet började bli spänt.. men jag behövde varken dra eller bära :)  

I afton har jag varit med Ziggy till veterinären. Eftersom han är lite äldre så behövs ett vet. intyg för att kunna försäkra honom fullt.

Han är överviktig, omusklad, inte så mycket tandkött (det är bortskrapat ) blåsljud på hjärtat och en svullnad, förmodligen efter kastreringen. Ögon och öron var bra dock. Det kommer att bli regelbunden tandvård hos vet. med honom.... ser inte alltför kul ut i munnen... hoppas han inte har alltför ont.

Efter veterinärbesöket har vi tränat lite, lekt lite, varit ute en kort sväng, sen har jag varit på core och styrke. Nu är dagen slut och det är dags att krypa isäng. I morrn är det jobb igen. Verkar ska bli svinkallt i morrn åxå, men SNART blir det varmare  :) :) :)  Det är bara att hålla ut lite till, och att passa på att göra inomhuspyssel, som inte blir av om det är varmt och skönt ute. Tex, gå igenom foton å såna saker :)

Gokväll


Kommentarer
Postat av: Fanny

Stackars lilla Ziggy men vilken tur att han äntligen fått en omtänksam ägare som tar hand om honom! :)

2011-02-16 @ 10:18:09
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0