Chulo



Den 1:a februari flyger jag ner till stockholm för att hämta nya tillskottet till familjen, Chulo. Det är en podenco, som Paddy, och det ska bli oerhört kul :)  Han är något äldre... hur gammal han egentligen är, vet man väl inte riktigt.... ska bli kul att ta honom till Karin (veterinären) och höra vad Hon tror om åldern.

Idag startade jag upp dagen med att springa med hundarna och Pernilla. Efter det har det blivit träning inomhus med var och en. Tränar fotgående och lite annat och det går jättebra. Längtar till sommaren när man kan hålla till länge utomhus med träningen. På eftermiddagen gick vi en timme på skoterspåret, och sen har det inte blivit många knop. Har suttit och sett lite av fångarna på fortet, om en stund blir det att gå ut med hundarna igen, sen blir det nog sängen. I morgon kommer Pernilla så att vi får köra lite zumba :) :)  då får vi skratta igen... fniss....

Nä... hade inte mycket vettigt att skriva. Hade först tänkt skriva nåt djupt om livet, men känner att det får bli en annan gång :)

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Fanny

Ser fram emot att få följa Chulos nya liv i Sverige här... ;)

2011-01-10 @ 22:16:45
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/
Postat av: Kajsa

Ännu en hund som kommer att få det så toppen hos dig. Jag har läst lite i din blogg nu och fått inspiration och tips på bra sätt att träna trots den evinnerliga snön där ute. Tack för det! Ser fram emot att få läsa om Chulo i februari.

2011-01-13 @ 13:09:36
Postat av: Kajsa

Ännu en hund som kommer att få det toppenbra hos dig. Hatr läst lite i din blogg nu och fått inspiration till träning trots den evinnerliga snön där ute. Lycka till med Chulo! Ser fram emot att få läsa om honom i februari.

2011-01-13 @ 13:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0