Kväll



Ännu en underbar dag håller på att ta slut.

Dagen började med (naturligtvis efter tre koppar kaffe med grädde) en timmes promenad med hundarna och Cilla. Efter det en frunch, rester från gårdagens fiskgryta.  Lite småpyssel och städning, klo- och tassvård på hundarna, ont i skallen och mera kaffe.  Mitt på dagen en två-timmars promenad på skoterleden mot Bygdeträsk. Helt fantastiskt !! Man får sån ro i kroppen, och njuter i fulla drag av att gå där med hundarna. Inkallningen fungerar bättre än man kan drömma om, att bara gå där och känna att man har världens kontakt med de små liven :)  Fantastiskt!

Efter promenaden blev det en panna kaffe till...... desperata försök att bli av med huvudvärken. Har även druckit en hel del vatten.... ifall det skulle vara orsaken... men inget verkar hjälpa. Kanske inte skulle sett handbollen??

På aftonskvisten ytterligare en promenad, samt en halvtimme på norrlandsvagnars parkering för lite träning av hundarna. Nöjd och glad inväntade jag två timmars zumba som nu är avklarat. Kul som vanligt, och nåt så otroligt svettigt. Nu ska jag duscha, bädda rent i sängen, sen är det nog gonatt här hos oss.

I morrn är det måndag igen... sen tisdag ... vilket innebär att hämta Ziggy :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0