Lycka



Lycka kan vara att ha roffat åt sig, både sitt eget PLUS Mollys tuggben. Lycka kan vara att kunna kliva upp på morgonen, vara uppe hela dagen, ta långa promenader med hundarna, träffa barna, och INTE VARA YR!
Gudarna ska veta att jag uppskattar de här perioderna när jag inte känner av yrseln. Jag är så själaglad så det finns inte ord att beskriva det. Livet känns helt fantastiskt och jag är nog världens lyckligaste just nu.

Idag var jag och kollade på en lydnadstävling. Jag vill ju ha lite koll på stuket inför min och Kellys karriär :)
Det som gjorde mig en aning beklämd var att en del hundägare betedde sig lite illa enligt min mening. En kvinna daskade till sin hund då den inte lydde fort nog. Det kändes inget vidare. MEN... när jag kollade på tävlingen, en lydnadsklass II så slog det mig att Kelly kan en del av momenten hur bra som helst. Det ska bli otroligt spännande att gå kurser och så småningom ge sig ut på tävlingsbanan.

Jag tog en hyfsad promenad längs skoterleden mitt på dagen. SÅÅÅ härligt med solsken och vacker omgivning! Jag har världens bästa hundar och världens vackraste omgivning :)
Pernilla var förbi på eftermiddagen, och jag kan ärligt säga att jag har världens bästa barn åxå :) :) :)

Nu på kvällningen blev det en kortare tur med hundarna, samt lite träning på parkeringen till umesläp. Sen har det bara varit mys i soffan till handbollen.

Kvällen blir lugn.....  är ju ingen nattuggla, så det blir nog en tidig kväll som vanligt. Ha en kanonkväll ni som orkar vara uppe, sov gott ni andra :)
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Jennü

vad gör man på en lydnadstävling egentligen? alltså vad är det för "utmaningar"?:)

2011-01-23 @ 01:03:56
URL: http://jennuslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0