Mollys nya bädd



Den mjuka puffen jag köpte på Björkis, har blivit Mollys egna favorit. Ja... allt jag köpte på Björkis (några pipleksaker och bollar) har blivit HENNES egna favoriter. Hon vill ha alla själv, samlar ihop dem på sin bädd och sitter sen där och håller koll på dem. Så, jag har lagt bort dem och tar bara fram dem en stund på dagen.

Idag är det läge för långpromenad, bara -5. Kan hända att det blir en svärg runt korpen.... få se om jag vågar mig ut på skoterleden, ska väl va så vansinnigt mycket skotrar där idag (märkligt.. fniss)  Försöker få tag i pernilla för att om möjligt låna bilen en sväng. Skulle vilja komma mig till Flarken och kolla lite på lydnadstävlingen. Igår gjorde jag en intresseanmälan till den allmänlydnadskurs som hundbiologerna håller i ridhuset i Flarken. Nästa kurs börjar i Mars, så det kan nog bli att jag går den istället för att ta hit Jimmy.  Längre fram ska jag gå kurs med Molly åxå, lilla gumman..... hon är verkligen en hund som inte vill dra iväg på några längre utflykter från mig när vi är ute, hon kommer åxå att bli superduktig i lydnad. Paddy har andra kvaliteter :)  Han kan jag prova nån spår eller sök-kurs med. Ziggy, den nye, han har aldrig fått bo inomhus, så han får väl fullt upp med att lära sig bo bland sängar, soffor, tvapparater och en puttrande perkulator.  

Hundarna ligger i sängen och sträcker på sig. Jag har fått i mig två av tre koppar kaffe innan det är dags för morgonrundan. Ha en bra dag vänner, och kom ihåg att fylla den med nåt värt!
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0