Vilken dag :)

Idag har varit en fantastisk dag, och även om den sista timmen blev lite trist, så överväger det positiva. Jag har tränat med hundarna, och allt har gått så sanslöst BRA. Vi har promenerat några timmar på skoterspåret, haft en jättehärlig dag. Avslutade med ett core och styrkepass som var bra.

Det negativa är att jag skrivit till en "vän" på facebook och frågat om hon har ngt emot mig. Jag har fått den känslan eftersom jag flitigt "gillar" och kommenterar hennes inlägg....men hon ger lixom aldrig något tillbaka. Det känns snarare tvärtom... som att hon ogillar mig helt enkelt. Så... jag skrev ett meddelande och frågade rakt ut om hon har ngt emot mig. Jag vet att hon varit på fb sen jag skrev... hon har skrivit flera inlägg, men hon har inte bemödat sig med att svara mig. Sånt kan göra mig besviken. Egentligen borde jag väl inte bli det....  har för länge länge sen slutat lita på människor, och borde inte ta åt mig det minsta. Men det gör jag ändå. Känner mig lite nedstämd för det. Varför ha mig som vän om hon inte ens gillar mig?? Klart att alla inte kan gilla mig.... vore ju väldigt märkligt om så var fallet.... men gör mig åtminstone den tjänsten att radera mig om det inte passar. AVSKYR falsk vänskap. AVSKYR.

Nä... nu ska jag läsa lite hundböcker, krypa ner i sängen där mina älskade hundar redan ligger och snusar, och krama om dem. Har träffat Pernilla på träningen ikväll, och pratat med Hannah i telefon. En bra dag.

Gonatt.

Kommentarer
Postat av: Åsa G

Kul nu har jag din blogg att läsa =) Den ska jag läsa

2011-01-19 @ 19:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0