Återigen.... spridningskraft.

Det är både mäktigt och lite märkligt. Det är till och med Fler som läser min blogg, än statistiken visar. Det har nämligen visat sig vara så att en del (ok, förmodligen bara En) kopierar vissa inlägg och mailar vidare. DET är spridningskraft. Ganska mäktigt att tänka sig.... hur MITT ord sprids. Det JAG skriver. Endera upprör det, provocerar, imponerar...... men sprids gör det.

Det här med att läsa vad som skrivs..... det tolkas, vrids, vrängs..... det misstolkas, läses in saker som inte står.... 

De människor som läser vad jag skriver, som inte tolkar in saker jag INTE skriver.... de hamnar rätt. De som hela tiden förvränger, misstolkar, läser varannan mening och bygger egna meningar av resten... De hamnar ofrånkomligen fel.

En del verkar uppröras av det jag skriver..... varför? 

En vän sa till mig en väldigt viktig och sann sak igår, som jag tänker på just nu. Och hörrni.... jag kommer INTE att sluta skriva... kommer INTE att sluta säga min mening. Vad Ni än tycker.

Vännen sa: Pennan är vassare än svärdet. Så sant!

Kommentarer
Postat av: Bettan

Hej Maria! Nä du ska inte sluta skriva utan du ska skriva allt du vill och vi andra läser. En mycket bra blogg för oss som gillar livet och hundar.

Kram Elisabeth Karlsson

2011-07-17 @ 00:19:39
Postat av: Maria

Tack Elisabeth :) :) Kul att du läser min blogg, och har någon nytta av den :)

kram

2011-07-17 @ 15:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0