Det blåser på toppen



När jag tog en promenad med Ziggy och Paddy tidigare i afton, så var det 24 grader... och det kändes nästan lite hurvigt ....  Har man blivit sjuk eller har man blivit härdad? :)

När jag var ute med Molly och Kelly nu i afton så märker man att Kelly börjar vilja göra nåt :)  Det spritter i benen på henne, man blir överlycklig när man ser det. I morgon ska jag beställa tid hos vet för att få ta blodprov på henne för att kolla lever och njurar. Mot helgen kan hon förhoppningsvis börja få ta promenader igen :)

På onsdagkväll startar agilitykursen :) Det ska bli superskoj. Vet inte hur stor grupp det är riktigt... men ser fram emot det.

Burträsk hundklubb kommer att bli en fantastisk tillgång för alla hundägare. Det finns definitivt förutsättningar för det, och det är så himla spännande :) 

Nu borde vi i bgm kanske ha nån brännbollsturnering... eller kubbkväll...istället för pubkväll.... eller nåt annat skoj.... får höra med festkomittén vad de säger...

Nä... ska strax ut med hundarna igen. De ligger och gnager urgnagda märgben fyllda med leverpastej :)  så de har väl ingen större brådska att komma ut... de får hålla på ett tag till innan vi går.

När det blir lite svalare ute ska vi ta och promenera upp på slalombackens topp, där kanske det fläktar lite mer... det brukar ju blåsa mest på toppen.

Gokväll

Ps.. vissa av er kanske noterat vissa ändringar här på bloggen. Jag har raderat några inlägg bland annat. Det beror inte på att jag inte står för det jag lagt in, men jag vill helt enkelt städa ur en del människor från mitt liv, och då är det inte läge att ha sådana inlägg på bloggen.

Ds

Kommentarer
Postat av: Åsa G

Det som tar ens energi är bra att städa undan. HÄRLIGT att du ser Kellys framsteg =)

2011-07-11 @ 23:09:25
URL: http://asagustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0