Fortfarande orolig.



Idag har jag fått hämta hem älskade Kelly, och det är så skönt att ha henne hemma.... hon blev jätteglad när vi kom hem och hon upptäckte att hon var på sin egen gräsmatta. Jag har ju jobbat ikväll, eftersom jag inte jobbade idag, men Hannah har varit här med hundarna. Lilla lilla Kelly.... knallröd i ögonen, knallröd på kroppen... det märks jättetydligt där hon har mindre päls... tex i armhålorna. Skinnet är blodrött ! 







Nu ikväll har hon kissat blodblandat. Ringde direkt till Luleå där de sa att urinen varit ua idag.... men att jag ska tempa henne och kolla allmäntillståndet nu. Kanhända det blir att åka till Ånäset med urinprov i morrn. Blir hon sämre blir det att åka till Luleå igen. Lilla älskade gumman....

Hannah och jag grillade på min supersöta lilla grill


Hon diskade och städade bort här lite innan hon åkte hem till Boliden igen. Tusen tack älskade Hannah!!! Pernilla har ringt flera gånger idag och frågat hur det går med Kelly. Ni är världens bästa döttrar!!! Bara så ni vet! Tack för att ni finns!!!!

Gokväll.

Kommentarer
Postat av: Tina

Gud så skönt att hon fått komma hem. Hoppas att hon bara blir bättre så ni inte måste fara till Lule igen. Kramar på er!!

2011-07-06 @ 22:37:39
URL: http://tafvelin.blogg.se/
Postat av: Åsa Gustafsson

Hoppas att hon bara blir piggare och piggare.

2011-07-07 @ 06:41:31
URL: http://asagustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0