men ojojoj... HENNE tycker jag synd om!

Den här dagen blev ju riktigt varm ändå. Jag trodde att det skulle regna och bli kallt...   men .. ja , varmt kanske var att ta i.. men det har ju varit shortsväder på dagen i alla fall.  Efter jobbet tränade jag Kelly ett kort lydnadspass, och Molly ett ännu kortare. Sen en timmes promenad med Paddy, Ziggy, Molly och Milo, medan Kelly var hemma och vaktade soffan tillsammans med Hannah. Efter promenaden blev det god middag, sen bar det iväg till Burträsk för att starta upp en nybörjargrupp i agility. Det är så himla fränt att få vara med från början, och sen följa ekipagen och se hur de utvecklas :)  Jag är jätteglad över att det startat en hundklubb i Burträsk... nu skulle jag egentligen vilja ha en bil igen... så att man kan åka dit ofta och utnyttja träningsplan och agilitybanan.

Jag och Hannah har suttit och sett fotboll.... men det blev så tragiskt så jag ska inte se slutet. Nu blir det att borsta tänderna och gå isäng.

Jo, hon jag tycker synd om mötte jag när jag var ute med hundarna. Att ha en så himla skruttig bil, det är ju för hemskt! Stackars kvinna! Någon borde ju förbarma sig över henne och hjälpa henne, köpa henne en ny bil eller nåt. - Vad problemet var? - jamen..... hon hade ju ingen RATT !!!!! Herregud vilket helvete hon måste ha !!! Jag menar, hon kan OMÖJLIGT haft ratt i bilen, då skulle hon väl INTE ha kört så nära oss, utan väjt undan när vi möttes??!! Kan inte tänka mig att hon hade nåt att styra med....

Hoppas ni haft en bra dag allihop!

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0