Milos nya supersöta lilla sele :)



Jag glömde lägga in bild på Milos nya lilla sele igår, så den kommer idag istället :)  Den är så liten och söt... äkta skinn så den är mjuk och skön på hans lilla kropp. Det finns typ 4 hål kvar när man tagit på den, så skulle han växa lite till så går det bra :)  Han fyller år den 30de den här månaden lille gubben!

Ikväll startar agilitykursen för nybörjare. Ska bli jätteskoj! Hoppas det inte regnar bara....   Regna, det gjorde det igårkväll nåt så vansinnigt. Det blev en översvämning i mitt källarförråd. Tur att jag faktiskt var ner där och såg det.

Har varit ut med hundarna, dricker nu kaffe. Strax ner till källaren för att kolla läget, sen duscha, kamma luggen, gå och jobba. Känner mig lite smått ostadig... ska ta maxdos medicin...  jag är inte helt förvånad om jag hamnar i yrsel NU med allt som varit, och är, omkring....   Men som sagt. Maxdos medicin och hoppas på det bästa.. det är ungefär vad jag kan göra.

Ha en bra dag allihopa! Jag önskar faktiskt en bra dag även till de som egentligen inte förtjänar det. -varför?  - jo därför att då kanske de börjar må lite bättre inombords... och klarar av att börja mata den goda vargen.

Gomorron!

Kommentarer
Postat av: Ewa Johansson

Godmorgon :) Får hoppas medicinen hjälper . ha en bra dag och lycka till på kursen . Den är säkert kul både för dig och hundarna !!:)

kram kram

2011-07-13 @ 08:04:57
Postat av: Tina

Jag vill också ha en minihund! :D

2011-07-13 @ 10:23:48
URL: http://tafvelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0