Molly och Paddy till veterinären idag.





Idag har Molly och Paddy vaccinerats. De fick vaccinet upp i näsan... det var lite fräsigt :)   Paddy reagerade inte ett smack, Molly var, som väntat, lite mer "slingrig" men fick ju godis av vet. efteråt, så allt var frid och fröjd. Veterinären och assistenten blev mer än charmade av både Paddy och Molly. De kommenterade Mollys underbara underbett, och jag berättade att jag ett tag var inne på att döpa henne till UnderBetty. När vet skulle skriva papperna frågade hon: få se, var det Betty hon heter? - nä, Molly.... å gud va hon skrattade... hon tyckte att UnderBetty hade passat perfekt :)

Det är verkligen varmt ute. På förmiddagen, innan det hunnit bli såå varmt, tog jag Paddy och gick rundan runt byn. En timme tog det.... vi gick i rätt makligt tempo.  NU är det alldeles för varmt för dylika utflykter. För en stund sedan bjöd grannen Börje på kaffe här nere, och då fick hundarna ligga i skuggan och tugga frusna märgben.

Nu ska jag hacka ihop nåt att äta... lite sen lunch sådär...  Melon och Mango tror jag att det blir... möjligtvis lite grillad kyckling till.

Ha en fortsatt bra dag :)

Kommentarer
Postat av: EvilEve

Hahahaha...underbart!!

2011-07-29 @ 07:00:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0