Å gud vilken dag :)

Du gamla du fria, hurra hurra, hej å hå   Nationaldag gu bevars. Nåja... här har det varit som vanligt trots allt .. fniss.....  Dagen började med en morgonpromenad med hundarna. Lite kyligt i luften, men klarblå himmel. När jag kom hem kokade jag kaffe och satte mig på balkongen. Hundarna fick märgben att ligga och gnaga på.

Till frukost blev det jordgubbar och grädde, som avnjöts på balkongen :)  Härlig start på dagen!   Efter frukost gick jag ner och tränade lite med Kelly, sen med Molly. Kelly var taggad  som vanligt, och Molly... lilla gulliga mysiga Molly... hon vet knappt vad hon gör och varför... men hon är så himla glad :)   Åh  vad jag längtar efter att prova henne på agilitybanan :)

Sen blev det en långsam promenad runt byn.... nästan 1,5 timmar tog det... helt underbart väder. ca 20 grader... inte för varmt så att man blev svettig, utan det fläktade sådär lagom... (så att man inte märkte att man brände sig i solen förrän nu i skrivande stund) 

Till lunch blev det räkor och ett glas vitt vin..... som åts... hör och häpna... PÅ BALKONGEN :) :)   Superdupergott var det!

Efter lunch blev det en stunds slappande, sen blev det en timmes promenad igen... eller .... går väl knappt kalla det promenad... såå snabbt gick det inte :)    men helt underbart. Oj vad man njuter när man går där i sakta mak, solen lyser, fåglarna kvittrar.... allt är bara.... så himla lugnt och stillsamt. Såå underbart! Inte ostadig ett dugg... förkylningen är nästan borta.... inget är fel :) :)

När jag kom hem tog jag en kall öl och några skivor salami till eftermiddagsfika. Smaskens kan jag säga :)

Till middag blev det lax och egengjord pizzasallad. Jisses så gott det var!  Efter att ha slappat lite till så har jag gått en kvällsrunda med hundarna. Närapå vindstilla.... Molly och Kelly strosade lösa.... Paddy fick springa lös vid avlägget och kring 4:an... underbart!

Nu avslutar jag dagen som jag började den... med jordgubbar och grädde :)

Gokväll !

Kommentarer
Postat av: Åsa

Så mycket gotta gotta du ätit idag Maria =)

2011-06-06 @ 21:53:24
URL: http://asagustafsson.blogg.se/
Postat av: Maria

JAAAA Åsa :) Jag har verkligen FIRAT :)

2011-06-06 @ 22:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0