Å hej vad det går

Torsdagen är slut...   Jobbade mellan 17 och 21 ... och är imponerad av Melina Söderström och Ida Wiklund. Vilka tjejer !  Det är superkul att jobba med ungdomar som verkligen har ett driv, som Vill någonting, som tar ansvar och GÖR nånting :) 

Dagen i övrigt har gått i långsamt tempo. Redan på  morgonrundan vid halv 8 anade man vartåt det skulle barka med temperaturen.  Morgonrundan blev en stilla tillställning...    Efter ett par timmar tog jag småhundarna, Kelly, Molly och lille Milo, och gick ner till vattnet så att de skulle få bada. Milo var den som vågade sig ut längst. Molly var näst på tur... men Kelly... fniss...  lilla fegskiten.... hon fick fnatt och sprang runt runt som en galning, men INTE ut i vattnet.. hahaha... det var kul att se :)  Lite senare tog jag en liten runda med Paddy och Ziggy.... de blötte sig ner till knäna ... sen var det bra med det.

På eftermiddagen tog jag alla hundar på en gemensam promenad.... i absolut lägsta möjliga tempo.  Värmen är helt förlamande... man är inte ett dugg sugen på att sitta ute i solen... det är på tok för varmt. Inne är det åxå på tok för varmt.... så det känns mest som att man vill krypa ur skinnet.

I morrn är det fredag, å hej vad det går , då jobbar jag 9.30 - 12.30 ... sen ska jag iväg och hjälpa Pernilla med lite hårbestyr. Nu handlar det om att slinga håret. Hon ska på stadsfesten i morrn kväll, så det gäller att skärpa till sig och få det bra :)

Nä... nu har jag nog kramat ur den här dagen allt vad jag kunnat. Ska strax göra mig iordning för att krypa till kojs. Hoppas ni haft en bra dag, och att ni kommer att kunna sova inatt, trots värmen.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0