Gullefjun är här!



Milo kom igår och stannar tills på måndag. Hannah och hennes Lukas drog ner till Stockholm över helgen, så jag ska ha det lilla livet hos mig. Pernilla vill nog åxå rå om honom lite under helgen, och det ska hon få göra. Milo hade med sig sin nya bädd när han kom, men eftersom han inte la sig i den, så skyndade Molly dit. Hon tror att allt nytt är hennes


Igårkväll efter sista kvällsrundan, la sig alla hundar för att sova... förutom Milo då. Han ville busa, leka med leksaker, gnaga på märgben....   Molly låg i Milos nya bädd nedanför sängen. Ziggy la sig i Kellys rosa bädd nedanför sängen... Paddy och Kelly försökte sova nära mig... och Milo jagade runt i sängen som en liten marodör. Till slut blev han så trött så han somnade.

Jag vaknade några gånger inatt av hostan, men sen sov jag ända till 8.30 Det var rätt grått ute då, nu ser jag lite sol, men det ser märkligt ut på himlen...  kan både bli så att det klarnar upp... eller så precis tvärtom.  Hoppas på det förstnämnda.

Har tagit morgonmedicinen plus en Ipren för bihålorna.... Nu blir det kaffe, sen får vi se om det blir en längre promenad med hundarna Före eller Efter lunch. Funderar på att gå upp till bergtäkten...  Sen blir det väl att vila sig i form för "spring tillsammans"- gruppens löp-pass ikväll.

Ha en bra dag och fyll den med något värt.

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0