Men Guuuuud ändå

Jisses vilket härligt Väder det blev :) :)  Tänk vad solsken kan göra för hela kroppen :) 

Dagen började med regn och det var riktigt kyligt att gå morgonpromenad. Hundarna var inte så taggade heller, utan hade gärna vänt och gått in igen när de kom nedanför bron...   Mitt på dagen var det uppehåll när vi gick ut, och då var det lättare. Nu på aftonen och kvällen är det ju sagolikt väder :) 

Milo har kommit och han ska stanna tills på Måndag medans Hannah och Lukas är i stockholm och flådar till det med hotell och grejer :) 

Jag har ju blivit aktiv i ADA : http://www.ada-hundar.org/  Det är därigenom jag skaffat Paddy, Molly och Ziggy. Jag är medarbetare där och hjälper bla till med att placera hundar. Det går till så att man tar emot intresseanmälningar som människor lämnar på en hund de är intresserade av. Man tar kontakt med familjen, både via mail och telefon, gör intervju och en bedömning om ifall det verkar vara så att den hund de visar intresse för, passar i den familjen.  Om JAG bedömer att det verkar rätt, så bokar de hunden, betalar bokningsavgift. Sen kommer någon från föreningen på hembesök, för att ytterligare göra en bedömning. ( Alltså, INTE ifall man har det nystädat :)  )  Får man klartecken även på hembesök, så får man "adoptera" hunden. Sen börjar väntan för familjen innan hunden kommer. :)  Jag har hittills placerat 4 hundar och jag hoppas att det kommer att gå superbra för dem alla :)

Jag hoppas att det fina vädret fortsätter i morgon så att vi kan vara ute mycket. I morgon kväll är det dessutom dags för ytterligare ett pass med "spring tillsammans"-gruppen. Skitskoj :)

Strax dags för en promenad med alla hundarna. Sen en rejäl dos hostmedicin.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0