Ett skov är ett skov

Känner mig som överkörd av ett tåg... eller en lastbil i alla fall. Tänk att man, trots att man levt med Meniére i så många år, nästan blir överraskad över hur slut man blir när man är inne i  ett skov. Jag har ju mått så himla bra sen i mitten på december, så jag hann ju vänja mig vid att känna mig riktigt bra. För lite drygt två veckor sen märkte jag att trycket i skallen ökade, tinnitusen ökade.... kände att det var dags igen.  Låg ju i yrsel natten mot måndag....  och trots att man ligger då och kvider att man inte orkar en gång till.... så gör man ju bevisligen det, för här står jag ju :)   Yrseln är över, men skovet är inte över för det. Nu hoppas jag ju bara att det inte behöver komma fler yrselanfall, utan att det lixom klingar av. Äter maxdos medicin och hoppas... mer kan jag inte göra.

Är på benen i alla fall, och det känns som det viktigaste, så att hundarna kommer sig ut. Ska strax gå iväg på morgonpromenaden. Kelly och Paddy ligger i solstrålen i soffan, Molly och Ziggy ligger här på sängen bredvid mig. De har inte riktigt vaknat än, och ligger in i det sista, tills jag säger att vi ska gå ut. Blir väl ingen större acceleration då heller, men de vaknar i alla fall och sträcker på sig.

Dagarna går.... läggs till varandra...  jag hoppas att tid ger positiv verkan till er som mår dåligt av olika anledningar. Ofta tar det lite tid innan man kan tänka klart, när man varit riktigt riktigt arg, när livet blivit inkastat i centrifugen och snurrats runt så man varken vet ut eller in längre. Tid kanske inte läker alla sår..... tid är kanske inget plåster... men tid kan vara som balsam är för ett riktigt risigt hår- gör det möjligt att reda ut kaoset.

Hoppas ni får en bra dag allihop. Kom ihåg att göra bra val. Kom ihåg att DU är KUNG över din dag!

Gomorron

Kommentarer
Postat av: Maria

Märker att många har ett kaos i sitt liv just nu, så även jag.

Man undrar om det är katastrofen i Japan som startat upp omvälvningarna i människors liv? Tid för läkning är det enda som gäller. Med önskanom en bra dag.

2011-03-16 @ 09:06:36
URL: http://tjarve.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0