Fredagkväll

Det känns så märkligt när det är så varmt ute att det droppar från taken... det blir samma känsla varje år, samma överraskande feeling. Är det möjligt lixom?  Idag när jag tog ut hundarna på lunchen så var det ju faktiskt riktigt .... varmt ..... (i alla fall om man jämför med -30 )  och man får upp någon slags hopp om att det kommer att bli vår och sommar det här året åxå :) Men som jag sagt förut, att kunna gå på skoterspåren i solsken är en gåva som inte är alla förunnat. Att få se hundarna springa och leka, gräva i snön, springa i kapp, dyka ner i djupsnön för att gräva fram lite frusen älgskit, DET är lycka :)

Nu VET man ju att det kommer att snöa mer. DET är åxå samma känsla varje år, VARFÖR ska det snöa när man vill ha VÅR??  Men, så är det bara :)

Den här helgen blir en lugn helg. Vara ute och gå, träna med hundarna, bara ha det bra. DET är planen för helgen. I övrigt trycka maxdos mediciner och hoppas slippa yrsel..... Hoppas att ostadigheten försvinner snabbt åxå.

Nu blir det middag här, och sen tvsoffan tills det är dags att krypa under täcket. Hoppas ni haft en bra dag och att ni gjorde de bästa valen :)

I morgon kommer nya val, nya möjligheter :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0