Svajigt

Idag när jag vaknade kände jag att det var en sån där dag då man egentligen helst ligger kvar i sängen. Svajigt, gungigt... lite illamående... fel tryck inne i skallen....  Det gick ändå hyfsat bra att jobba, man stödjer sig ju mot en vagn oftast. Tog tidig lunch för att gå hem och tanka medicin, samt ta åksjuketabletter, som faktiskt hjälper riktigt bra mot yrselillamående.

När arbetsdagen var slut gick jag som vanligt hem, bytte om, tog ut hundarna på en 45-minutare på skoterspåret. Paddy hade mycket spring i sina långa ben :)  han NJUTER av att springa ! När vi kom hem fick hundarna mat, och nu ligger de och gnager grisöron. Själv har jag sprättat en kall öl, slantat upp lite ölkorv och salami.... Funderar på vad jag ska äta för middag... men det löser sig väl under kvällen :)

I morrn kommer Hannah och Milo hit. Hon ska jobba på OK i Btk i helgen, så hon ska sova här, och jag ska sköta om lille Gullefjun :)

Kvällen i övrigt blir LUGN.... få se om jag orkar se nåt på tv... vill helst ha ganska tyst och stilla när jag känner mig såhär ostadig... så vi får se.

Hoppas ni haft en bra dag, och att kvällen blir toppen :)

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Gerd Häggström

Du skriver så fin.

God natt

2011-03-25 @ 22:17:56
URL: http://BYGDSILJUMSMARIA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0