Brukar sommaren vara SÅHÄR varm?

Idag har varit en fullspäckad dag. Halv 8 kom Pernilla till mig, då tog vi hundarna och gick morgonrundan vid slalombacken... Varmt redan då!  Sedan blev det frukost och iväg in till stan, jag skulle ju på Af och anmäla mig som arbetssökande. En hastig sväng inne på HM, sen lunch på en bänk utanför HM. Vi köpte sallad på ICA, de har ju superhärlig salladsbuffé :)   KOmpis Eva var åxå med oss till stan, så det blev många skratt och mycket tokprat :) 

När jag kom hem var det bara att byta kläder till något mindre varmt än jeans, och gå ut med hundarna. Då det var så himla varmt blev det inte någon superlång promenad, och inte i någon snabb takt heller. Väl hemma tog jag först ut Kelly för lite "sitta-snabbt-träning" och allmän träning i fritt följ. Efter det tog jag Molly ut i skogen och körde lite skogsagility. Agility blir nog hennes grej :)  Ska bli kul att testa i alla fall :)

Lite kaffe och sen ut på promenad med hela gänget. Vi tog rundan vi gick i morse. Den rundan är fantastisk, både sommar och vinter. Tar ca 45 minuter och hundarna kan springa lösa stor del av promenaden, och det är terräng-löpning för  dem :) 

Nu har de ätit och ligger och jäser... själv ska jag ta en dusch, sen fixa en lchf-pizza till middag. Gud så gott det ska bli.

Tinnitusen är fortsatt nåt fruktansvärt hög... men känner mig såpass bra att det borde vara på väg att klinga av.. I morgon skulle jag egentligen haft Zumba på skolan i Burträsk, men har varit tvungen att boka av... när jag är såhär instabil i yrseln så är det INTE bra att ha något inbokat... det kan snarare skapa stress så att det blir ännu värre. Trist men sant.

På fredag ska jag tillbaka på Af. De vill inte att man ska sitta görolös nå långa perioder :)  Och det är väl rätt... frågan är bara om alla dessa träffar leder någon vart, eller är det mest för att handläggarna på Af ska vara uppbokade så att det ser bra ut i statistiken?  Nåja... man får väl se det som att man skapar arbetstillfällen :)

Nu ska jag börja med min pizza, få se vad kvällen får för innehåll. Kanhända blir det något jag måste blogga om senare ikväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0