Hur härligt kan det vara?



Åh vilken underbar dag!!

Det började med en 45 minuters morgonpromenad... vitt på marken men varmt. Hundarna sprang lösa (inte Ziggy)och det var helt fantastiskt. Att promenera på morgonen är nåt alldeles speciellt.... innan allt lixom hunnit braka igång. Det är alldeles tyst.... man måste vrida upp volymen på hörapparaten för att höra fågelsången förvisso... men ändå :)

Efter promenaden kom Hannah och Milo hit. Vi åkte in till Robertsfors och gick runt i butikerna, köpte lite småkrafs, träffade lillebror m dotter, sen åkte vi hem igen. Väl hemma gick vi ut med hundarna en sväng innan Hannah var tvungen åka hem igen.

Då hon åkte tog jag ut hundarna var för sig på tränings-stund. Kelly fick träna lite fritt följ och sändande till ruta. Molly fick träna lite..... vad ska vi kalla det... nåt mitt emellan fritt följ och : häng med så gott du kan :)  Paddy gick jag en sväng med så att han fick fokusera på att hålla kontakt även om det kommer människor och bilar.... Med Ziggy satt jag bara nere på gården... kollade på bilar som körde förbi... löv som blåste... mm.

Efter träningspassen blev det en 1-5 timmes promenad. Tjejerna sprang lösa stora delar av promenaden. Paddy sprang lös en del, men Ziggy går i koppel eller långkoppel.

Sen var det  dags att starta grillen.... gud så gott det var... grillade karré, lök och champinjoner :)  Till det ett glas rött... nä.. det blev nog två... minst :)   Sen kom storebror med fru, deras dotter m sambo hit och hälsade på . JÄTTEROLIGT :)  Det blir mest prat om hundarna när de kommer :) Jag tror att de älskar mina hundar :)

Nu sover hundarna... jag har hällt upp ytterligare ett glas rött...  få se om det löns sätta sig framför tvn, eller om det är bara skräp att kolla på.  Hoppas på bra väder i morgon åxå, så att man kan vara ute mycket... vill träna mer med hundarna :)

Ha en fortsatt bra kväll. HOppas dagen varit bra, och att ni aktivt valt saker som är värda :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0