Sol



Nu längtar man efter solen igen.... att få sitta i solen och bara njuta...   Idag är det kallt och mulet, igår snöade det...   det känns som att man drömt att man gått promenader iklädd linne och knickers och tyckt att det var varmt ute. Men... snart kommer solen och värmen på riktigt :)

De senaste dagarna har jag varken promenerat mycket eller tränat med hundarna... herr Meniére har varit här, och då finns det inte så mycket ork till annat. Han kräver all uppmärksamhet kan man säga. Jag hann träna En dag.... vilken dag det nu var... i lördags kanske?   Var härute och tränade Kelly i att sitta SNABBT  :)  Ska fortsätta med den träningen direkt jag blir ensam med hundarna igen. Fritt följ med snabba vändningar, tajta svängar och blixtsnabba sitt vid sidan, DET blir fokus.

På morgonpromenaden gick jag bort till återvinningen, ängen där bredvid och släppte hundarna... förutom Ziggy, han fick springa i långlinan. De fick rejsa runt som idioter, leka, söka torrfoder som jag kastade ut, och lite enklare övningar...   sen gick vi hem igen. 45 minuter blev det. Strax kommer Pernilla hit så lite senare kanske vi går en promenad... få se hur jag känner mig...   Såna här dagar som varit nu, kan jag förstå att många med Meniéres skaffar rullator...   låter ju helt befängt... men så är det.

Nä, nu ska jag koka kaffe och hoppas att det känns bättre i eftermiddag.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0