The winner takes it all !!

Ok, nu är det HÖG tid att utse en vinnare .... ni minns kanske att jag hade en tävling för hur länge sen som helst?  Det var ett foto där jag hade grodbadmössa, nattlinne, öl och vatten. Vilket skulle bort?

Ölen! Varför?

Jo, har man nattlinne och en såndär mössa på skallen, är man INTE på fest, utan på väg isäng. Är man på väg isäng så ska man inte dricka öl, utan vatten. DET var rätt svar.

INGEN hade svarat rätt. SÅ... det blev ingen vinnare alls av den fina vinsten. Vinsten läggs i en pott, och hela potten kan alltså vinnas vid nästa tävling :) :) Kul va !


Dagen idag har bestått av totalt 3 timmars promenad, korta träningspass med Kelly och Molly, dusch av Paddy som trampade fast i ett surhål.... klipp av en lugg ...  hmm... sen var det visst inget mer som går att få på pränt... utan det är nog mer själsliga aktiviteter som försigått :)

Nu är det i alla fall dags för nattningsrutinerna. Borsta tänderna på Ziggy, smörja hans tandkött, klappa alla hundarna gonatt, göra mig klar själv, sen hopp isäng. Möjligen försöka läsa några sidor ur en hundbok.

Nä hörrni. Hoppas ni haft en bra dag i blåsten. Nu på kvällningen är det i alla fall vindstilla och fint värre.

Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0