Det här var igår... nu är det andra bullar :)



Han såg lite osäker ut igår Paddy, när jag tog på honom nya selen och gick... men grejjen är att vad han var osäker på, var att det låg några grejjer där det inte brukar ligga några grejjer, och sånt reagerar han på direkt.

Nåja, idag har jag fortsatt Paddys drag-träning. En skål med några köttbullar bildade målet, och han fick dra en väska med ett par kängor i, för att få in : Framåt.  Jag var ute en liten stund på förmiddagen, och som väntat så drog han inte sådär helhjärtat, men på eftermiddagen, då jädrar hade tanken fått mogna i skallen på honom, så han drog så gruset yrde. Första reporna fick han dra i gräset, så att det inte skulle leva om, men sen såg jag att jag vågade ta det ett steg längre, så jag ställde köttbulleskålen så att det blev en längre sträcka, från gräsmattan och ut på gården. Å hej vad det gick :) :)   I morgon fortsätter träningen. Ska filma då :)

Kelly har fått träna på stående, då det är en lite svag punkt. Fortsätter i morgon.

Molly, lilla yrvädret Molly.... hon har steppat, tränat ingångar, steppat, tränat att sitta stilla.... åsså har hon tränat lite stepp :)

Jag har haft en sån härlig dag. Tog en promenad bara med Kelly och Molly, rundan vid slalombacken, och det är klart att när man bara har dem, så kan man gå och strosa... de springer lösa men drar ju aldrig någonsin. Är Paddy med så måste man vara alert... men Kelly och Molly håller sig ju hela tiden nära, så man kan gå och filosofera och njuta av  utsikten, dofterna, naturen... LIvet...  Efter den härliga promenaden var det Paddys tur.. och när man går själv med honom, så är han en lugn, försynt gentleman... ingen stress...  så det var mysigt och lugnt det åxå.

Kvällen avslutades med ett corepass ... och eftersom internet strulade på Siljegården med följd att Pernillas spotify-pass inte funkade,  så fick jag ta fram en gammeldags grej, cd-skivan, och köra mitt gamla pass :)  Det gick nog bra det åxå. Det gäller att vara flexibel :)

Nu ska jag försöka varva ner efter träningen, gå ut med hundarna, och sen krypa isäng. En bra dag är slut, och jag är glad och nöjd när jag avrundar dagen.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0