Glädje och oro, lycka och ledsenhet.

Den här dagen har verkligen varit fylld av alla möjliga känslor. Mycket glädje kan jag säga. Om vi börjar med Paddys framgångar som draghund :)  Han drar framåt med glädje :) :)



I morgon fortsätter utbildningen :) :)  Det är jättekul :)

Kelly har jobbat med fotgående och stående under gång. Går bättre och bättre, ska filma i morgon :)
Molly... hon jobbar med ingångar och ... ska vi säga.... gå fint :) :) Lilla gumman... hon är jätteduktig :)

Idag var jag med om nåt fantastiskt kul. Jag var på PRO:s paltfest. Det var ca 90 pers där, och underhållningen var helt magnifik. Jag må säga att jag fnissade lite när jag såg att underhållningen var en ukkuleleorkester... men helvete så bra de var !!!! De inte bara spelade och sjöng förvånansvärt bra, de hade en helt otrolig show med artisteri, berättade roliga historier... vävde ihop allt rent förstklassigt. Jag är imponerad!  En dam, 70 plus, som spelar bas på det där sättet.... DET är värt en och annan rubrik ska jag säga!!!

Nu ska jag bli allvarlig en stund. En gång i tiden... det känns som en evighet sedan.... men det är bara ett antal år sen, så bodde jag ihop med en tjomme som har två barn. Dessa barn kom att stå mig nära hjärtat. Det gör de fortfarande. Lilla lilla gumman.... hon som aldrig blir mer än 4 år i min skalle... hon är nu 15 och ligger på lassa. Hon har hjärnhinneinflammation och har varit Väldigt dålig under helgen, icke kontaktbar. Jag ringde hennes pappas sambo nu ikväll för att få höra hur det är med lilla gumman. Föräldrarna turas om att sitta hos henne, ett dygn i taget. Hjärtat snörps samman när jag tänker på henne.... liggandes i en sjukhussäng.

Måtte all världens skyddsänglar vara alerta och på sin vakt. Ta hand om henne ber jag. Låt inget ont hända.  De jag har närmast mitt hjärta, värnar jag om.

Nu är det dags att gå ut med hundarna för kvällsrundan, sen ska jag gå isäng. Jag hoppas att ni haft en bra dag, och att ni fyllt den med nåt värt.

Gokväll.

Kommentarer
Postat av: Maria

nu sitter jag här gråtandes! de var de finaste jag läst på länge. en stor kram till dig! älskade maria

2011-11-26 @ 16:29:54
Postat av: Maria

Jag är så glad och lättad att du är hemma lilla Maria. Kramar i massor och åter massor!

2011-11-26 @ 16:37:20
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0