Hey it´s a beautiful day



Startade dagen, som vanligt, med en morgonrunda med hundarna. Eller... rättare sagt så drack jag ett par koppar kaffe FÖRE promenaden, men ändå :) 

Tänk att en timmes skogspromenad på morgonen ska fylla kropp och själ med en sådan härlig känsla att man lixom lever på den hela dagen :)   Varje dag, som inte yrsel eller annan sjukdom sätter P för, ska jag njuta till fullo av dessa promenader.  


Paddy, ståtlige Paddy



Han spanade efter älg ..... och Molly... söta lilla Molly...



Hon stack skallen i ett hål, som vanligt :) :) :)

Efter en härlig morgonpromenad så blev det frukost och lite pyssel inför skyltsöndagen, sen drog jag iväg till Burträsk för att träffa Pernilla som idag jobbat på kiosken, och sen drog jag iväg på OK för att tvätta bilen. Hem, ut med hundarna, middag, texta lappar som ska ut inför skyltsöndagen, sen kom Pernilla hit :)    Ikväll höll hon i coren och det var fanimig ett jobbigt pass, men superskoj och BRA :)

Hem, snabbdusch, ut med hundarna... nu sitter jag, eller rättare sagt Står jag här vid datorn. Nu är det dags att krypa isäng... men det är så svårt att varva ner när man tränat såpass sent.... jag menar... den här tiden är jag ju knappt ens uppe en fredag eller lördag :)

I morgon ska jag in till stan på ett möte på AF. Efter mötet stannar jag kvar i stan, möter upp Pernilla som slutar mitt på dagen på flyget ....och Hannah som sluter upp efter SITT jobb.... sen ska vi umgås några timmar.

Hoppas ni haft en bra dag ni åxå, och att ni fyllt den med nåt värt.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0