pigg och yster :)

Eller... kanske inte riktigt pigg och yster...  men åtminstone inte särskilt dyster :)

Javisst är jag less på att hosta redan....  tycker ärligt talat att det är rätt jobbigt att hosta så det känns som att både skalle och lungor trasas sönder... men ärligt talat så skattar jag mig lycklig att det inte är yrsel.

Lite kyligare ute idag, jättehärligt faktiskt. Morgonrundan med hundarna blev bort till avlägget där de fick springa av sig och sen leta mat. Jag hade med mig morgonransonen i fickan.  Nu ligger de nöjda och tuggar på varsitt tuggben, medans jag dricker kaffe.

Hörrni, vet ni nåt lustigt... Jag fick en faktura från Telia häromdagen.. eller rättare sagt en kopia på en faktura. Det stod att kopian var utsänd efter överenskommelse.  ?  Jag har inget med Telia att göra, och det var en herrans massa år sedan jag hade det. Fattade verkligen ingenting. Det var en faktura på ett 020- internet?? 

Då telefonköerna till Telia är minst 30 minuter varje gång man försöker ringa, så skrev jag ett mail istället, där jag ifrågasatte vad det handlade om, och med VEM de kommit överens att skicka en kopia på en faktura.

Till svar fick jag igår att jag haft detta abonnemang länge, och att jag inte sagt upp det.

JAg frågade då med VEM de kommit överens om att skicka en kopia, och hur det kan komma sig att jag haft ett abonnemang så länge och inte ha ett minne av det överhuvudtaget?

Fick till svar att jag måste betala fakturan.

JAg skickade på nytt frågan om VEM de kommit överens med, och hur det kan komma sig att jag haft ett abonnemang så länge och inte vetat om det?   Fakturan gäller nov. månad, och jag vet ju med säkerhet att jag inte surfat på nåt 020-internet .... någonsin alltså... så jag fattar fortfarande inget.

Fakturan var ställd till en adress där jag bodde förut, men flyttade därifrån 2007. Som sagt. Fattar inget... och verkar inte kunna få några svar heller.

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0