Söndagen är slut.



Den här söndagen har varit toppen :)   Även om vädret var grått och trist och alldeles för milt för årstiden (vi vill inte ha en massa fästingar)  så har det varit en härlig dag. Morgonrundan med hundarna gick jag själv, så att Hannah skulle få sovmorgon. Efter lunchen gick vi ut med hundarna tillsammans, först fick Paddy sig ett träningspass i drag :)   och sen gick vi en promenad med alla hundarna så att de fick springa lösa.

På eftermiddagen var det dags för hundkurs, och Hannah drog iväg och jobbade. När jag kom hem gick jag ut med hundarna, sen var det Zumba. Hem, duscha, byta rent i sängen, slappa.... och nu har Hannah kommit hem från jobbet. Hundarna var nyss ute på sista pinkrundan, så snart är det sängen som gäller.

Hörrni... det här med att läsa bloggar. Jag har några bloggar som jag följer. En eller... ska jag säga två stycken, lär jag mig mycket av. Det är nyttigt att läsa vad någon annan tycker och tänker, utan att kunna säga, tycka, avbryta. Bara ta in lixom. En del väljer att man inte ska kunna kommentera .... de vill bara berätta, utan att få någon respons.. och det är helt ok för mig :)

En del bloggar, som jag, om sina hundar, sitt liv, en del djupa tankar.....   En del bloggar bara om hur synd det är om dem... fast de försöker linda in det lite snyggt ... En del bloggar om sina husdjur, UTAN att nämna en rad om livet och tankar i stort. En del bloggar bara om sitt jobb, en del bara om sina intressen...  

En del förfasar sig över att man bloggar, och menar att det inte är sunt att dela med sig ....

Att folk förfasar sig över andra, så har det alltid varit, så kommer det alltid att vara.  Att folk gnäller över saker som de själva är orsaken till.... så kommer det i fortsättningen åxå att vara.

Att jag är den lyckligaste jag vet, är åxå ett faktum som kommer att leva kvar, vad än gnällspikar, surkärringar och andra dysterkvistar säger... fniss...

Nä, nu är det läggdags här på Robertsforsvägen. HOppas ni haft en bra dag

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0