Att släppa taget.....



Åh vilken underbar dag det har varit :)   Allt från den kylslagna morgonpromenaden, den suveräna träningen med hundarna, alla funkade klockrent :) , härlig promenad runt byn ....  och JAG mår TOPPEN :)  

Idag gav jag en vän rådet att släppa taget om det förflutna.  Att hänga sig kvar vid det som varit, ger inget. Det för en inte framåt på nåt sätt.  Att våga släppa taget och inse att det som har varit, det har varit.... det är JAG som väljer hur framtiden ska bli.  Varför låta det förflutna bestämma hur jag ska göra idag?  Varför låta det gamla ta större plats än nuet?  Att våga släppa taget, är ett steg framåt.

I samma stund som jag gav min vän rådet att släppa det förflutna, tog jag upp mobilen och raderade mammas telefonnummer. HOn har varit död sen 050505 .. men jag har haft hennes nummer kvar i mobilen. Det kändes helt rätt nu att radera det. Hon lär ju inte svara om jag ringer, om vi säger så.

Lätt om hjärtat ska jag nu ha en trevlig lördagkväll tillsammans med hundarna :)
Ha en trevlig lördagkväll ni åxå

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Tänk Maria.. en liknande bild togs i lördags från andra sidan St Bygdeträsket och vårt paradis Västanvind ....denna fantastiska sjö..i soluppgång, i månsken, i storm, i stiltje....som livet... i ständig förvandling,inte en dag.. den andra helt lik.

Sommaren 2011 tillhör numera också det förflutna.....som vi lämnar bakom oss..men vetskapen om att det redan finns knoppar på träd o buskar, frön ligger och gror inger hopp om en ny underbar vår.

Höstgul hälsning!



2011-10-10 @ 22:28:51
Postat av: Maria

Ja Gunilla... visst är det häftigt :) När det verkar som gråast och kallast.. regnigast och mest dystert.... så pågår ständigt processen som gör att det grönskar igen :) och inte tar det så lång tid heller... vips är det vår igen :) :)

kram till dig/er

2011-10-11 @ 23:21:44
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0